O nas

Podjetje EHC partners d.o.o. je plod 15+ let izkušenj na področju kadrovskega svetovanja poslovodstvom družb in kadrovskim službam. Naše delovanje je usmerjeno v zadovoljstvo poslovnih partnerjev, katerim ponujamo celovite kadrovske in poslovne rešitve, optimizacijo kadrovske politike za dvig vrednosti človeškega kapitala znotraj podjetja, visoko odzivnost, profesionalnost in zanesljivost.

Naša prednost je odlično poznavanje kadrovsko-organizacijskih izzivov podjetij v vseh gospodarskih panogah na različnih hierarhičnih ravneh, prepoznavanje konkurenčnosti, široki mreži zanesljivih partnerjev in ciljno naravnanem naboru storitev. Podjetjem in organizacijam omogočamo planiranje in izvedbo aktivnosti na področju upravljanja s človeškim kapitalom preko natančne, neodvisne, strokovno in izkustveno podprte evaluacije njegovih ključnih gradientov (zaposleni vs. učinkovitost interakcij vs. kultura in vrednote družbe). Strankam svetujemo tudi pri izbiri metodologij in izvajalcev, da bo vsaka odločitev najbolj optimalna glede na vložek investicije in želeni končni rezultat.

  • 15+ let izkušenj na področju
  • ekipa specializiranih strokovnjakov
  • poudarek na kakovosti zasnove in izvedbe storitve
  • neodvisnost, kredibilnost in integriteta pri podaji strokovnih mnenj

Naša predanost se odraža v zadovoljstvu in dolgoročnosti naših poslovnih partnerjev.

Vizija: postati preferenčni kadrovski partner na področju prepoznavanja in razvoja človeškega kapitala v podjetjih, ki želijo vzpostavljati in ohranjati dolgoročno stabilnost in rast organizacije.

Helena Kupljen je kadrovska svetovalka z dolgoletnimi izkušnjami na področju svetovanja vodstvom in kadrovskim službam podjetij različnih velikosti in panog...

Več o kontaktu

Erni Curk je diplomiral na Ekonomski Fakulteti v Ljubljani, smer management in organizacija. Je ustanovitelj in direktor svetovalnega podjetja EHC partners...

Več o kontaktu